El CP San Cristóbal vol brindar a l’afició una nova victòria en el darrer partit de l’any

El CP San Cristóbal tanca l’any i la primera volta rebent diumenge (12.00h) la Pobla de Mafumet. I ho fa en un gran moment de forma, després de les dues últimes victòries, la darrera al camp del Tona, que va significar els primers tres punts lluny de Ca n’Anglada. Els de Dani Andreu són tercers a la taula, amb 25 punts, els mateixos que té el segon, la Montañesa, i els seus dos perseguidors, Sant Andreu i Peralada, que tanquen els llocs de play-off d’ascens.

El quadre parroquial, que porta tretze jornades sense perdre, busca regalar a l’afició l’últim triomf d’aquest 2022 per marxar amb els deures més que fets a aquestes festes de Nadal i obrir una escletxa important contra els rivals més directes.

El San Cristóbal es trobarà una Pobla de Mafumet que ve d’empatar a zero a casa contra el Sants i que ocupa la setena posició amb 20 punts. En cas de victòria parroquial, podria alçar-se amb el segon lloc o fins i tot retallar els deu punts que li separen amb el líder, l’Europa, ja que hi ha un enfrontament directe entre els escapulats i la Montañesa a Nou Barris.

Per aquest darrer partit de l’any, Dani Andreu no podrà comptar ni amb Jordi Ranera ni Adri Montoro. Aquest últim pateix una fissura en un dit de la mà, que es va fer contra el Tona, i estarà de baixa un mínim de tres setmanes. Tornarà a l’onze titular Óscar Sierra, després de complir un partit de sanció. David Caro Gallardo, del col·legi del Maresme, dirigirà aquest partit, que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.