El CP San Cristóbal vol prorrogar la bona ratxa a casa contra la Pobla de Mafumet

El CP San Cristóbal inicia la segona volta en un moment dolç de joc i de resultats. Instal•lat en una meritòria cinquena posició amb 15 punts, els parroquials són conscients que tenen cada cop més a prop la permanència a Tercera.

La gran victòria contra el Vilafranca reforça encara més la gran temporada dels d’Oliver Ballabriga, que defugen de qualsevol altre objectiu que no sigui anar partit a partit. El proper, de nou al Municipal de Ca n’Anglada, serà diumenge contra la Pobla de Mafumet, amb l’objectiu d’encadenar el tercer triomf seguit a casa.

A la primera volta el filial del Nàstic es va imposar per 2 a 1 en un partit que el San Cristóbal no va merèixer perdre, però després va iniciar una mala ratxa que va comportar un canvi a la banqueta. Amb Dani Vidal la Pobla ha encadenat tres partits sense perdre, tot i que segueix ocupant un discret vuitè lloc.

Per aquest partit Ballabriga té la baixa de Samu Zapico i el dubte d’Óscar Oliver, que arrossega molèsties. El partit, que serà dirigit per Enric Bureu Méndez, començarà a les 12.00h i es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.