El CP San Cristóbal vol trencar amb els precedents negatius contra la UE Vilassar Mar

El CP San Cristóbal afronta un calendari exigent en les dues properes jornades. Aquest diumenge visita la UE Vilassar Mar, un rival a qui no se li dona massa bé les darreres temporades, i la setmana vinent rep el líder de la Tercera RFEF, la UE Olot.

Els parroquials, però, ja han demostrat que poden guanyar a qualsevol equip i en qualsevol escenari. Porten una excel·lent dinàmica de joc i de resultats, que els han portat a ocupar la tercera plaça, amb els mateixos 37 punts que el segon, el Manresa, i a només quatre del primer.

El conjunt d’Oliver Ballabriga confia en mantenir la ratxa contra un Vilassar molt sòlid a casa. Els del Maresme només han perdut un partit, contra l’Olot. A més, és un dels tres equips que ha estat capaç de guanyar a Ca n’Anglada i amb qui el San Cristóbal té comptes pendents de la temporada passada.

Ballabriga podrà comptar amb tots els jugadors per aquest partit, a excepció del lesionat Ricki, ja que Aarón ja s’entrena amb normalitat. Una plantilla molt competitiva i en la qual ningú se sent titular indiscutible. Precisament David López ha tornat a l’onze inicial per la lesió de Ricki i ara l’egarenc vol aprofitar aquesta oportunitat per mantenir-se fix a l’eix de la defensa.

El partit contra el Vilassar començarà a les 17.30h. Serà dirigit per Jan Cobos Pujol, del col·legi de Figueres, i es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

Oliver Ballabriga

Oliver Ballabriga, amb el seu staff tècnic, en la sessió preparatòria d’aquest dijous