El CP Terrassa aconsegueix 15 medalles al Campionat de Catalunya Júnior-Absolut

Excel·lent paper del Club de Peses Terrassa al Campionat de Catalunya Júnior-Absolut d’Halterofília, classificatori per al Campionat d’Espanya, i que es va disputar dissabte a Molins de Rei sota estrictes mesures de seguretat per la Covid-19. El club egarenc va sumar un total de 15 medalles.

Arnau Ariño, en la categoria de -89 kg, va aixecar 112 en arrancada i 135 en dos temps, unes marques que li van permetre penjar-se tres medalles d’or. En -81 kg Alejandro Ruiz va sumar tres plates, totalitzant 105 en arrencada i 130 en dos temps.

En categoria femenina, gran paper de les germanes Benítez. Sílvia es va penjar l’or en la modalitat d’arrencada, aixecant 62 kg, mentre que els 74 en dos temps li va valer la plata, mateix metall en olímpic. Per la seva banda Lorena, en -49kg, va sumar tres medalles d’or en categoria júnior i dues de plata i una de bronze en sènior. En arrencada la terrassenca va igualar el seu rècord d’Espanya sub-15, aixecant 60 kg, mentre que la seva marca en dos temps va ser de 71.

L’altra aixecadora que va presentar el CP Terrassa, Alba González, va aconseguir una meritòria quarta posició en la seva primera participació en un Campionat de Catalunya. També cal destacar el paper de Muzamal Khan, en la categoria sub-15, aconseguint la marca mínima per al Campionat d’Espanya en aixecar 72 kg en arrencada i 73 en dos temps per sumar un total olímpic de 145 kg. Khan és una de les grans promeses del planter del CP Terrassa, ja que aquest jove atleta només porta un any practicant aquest esport.

Arnau Ariño va pujar al graó més alt del podi