El CP Terrassa assoleix mínimes per al Campionat d’Espanya en la segona jornada de la Lliga Nacional

El Club de Peses Terrassa va organitzar per als seus equips la segona jornada de la Lliga Nacional d’Halterofília, amb grans actuacions dels seus equips. Diferents atletes van assolir mínimes tant per al Campionat d’Espanya com per al de Catalunya.

A destacar la gran actuació de les quatre aixecadores del seu primer equip, quartes en la classificació de la màxima categoria estatal. El CP Terrassa va aconseguir 844,870 punts i les seves atletes, Sira Armengou, Sílvia Benítez, Paula Cruz i Cristina Guerrero, van assolir mínimes per al Campionat d’Espanya Absolut. A més, Armengou va assolir rècords de Catalunya en dos temps (86 quilos) i en total olímpic (156).

L’equip masculí, que participa en la Segona Divisió Nacional, va sumar 1.778,178 punts. A més, els seus atletes Antonio Alonso, Arnau Ariño i Alejandro Ruiz també van obtenir mínima per al Campionat d’Espanya Absolut. També va ser notòria l’actuació de l’equip “B” femení, amb un total de 717,178 punts.

Finalment, gran paper de l’equip sub-17 femení del CP Terrassa, format per Laia Rodríguez, Kenia Segovia, Lorena Alarcón i Nuria Vallejo, que va fer un total de 570,186 punts. Vallejo, la benjamina del grup amb només 13 anys, va fer mínima per al Campionat de Catalunya sub-17 i per al d’Espanya sub-15, aixecant 30 quilos en arrencada i 39 en dos temps.

Sira Armengou Cp Terrassa Lliga Nacional

Sira Armengou va aconseguir dos rècords de Catalunya

Núria Vallejo Cp Terrassa

Nuria Vallejo, de només 13 anys, va tenir una destacada actuació