Sira Armengou 2

El CP Terrassa es penja 18 medalles al Campionat de Catalunya Absolut

El Club de Peses Terrassa va aconseguir una gran collita de medalles, divuit en total, en el Campionat de Catalunya Absolut que va tenir lloc el passat cap de setmana a Molins de Rei. Els sis integrants de l’equip egarenc van trepitjar podi.

Sira Armengou, en la categoria de -49 quilos, va aixecar 67 en arrencada i 85 en dos temps, aconseguint així tres ors i el trofeu a la segona millor marca femenina del campionat. Sílvia Benítez, en -55 quilos, va fer 61 en arrencada i 74 en dos temps per sumar tres medalles de bronze. Alexia Gutiérrez, en ´59 quilos, va fer unes marques de 65 i 76 quilos en arrencada i dos temps que van valdre tres plates. I finalment Paula Cruz, en -71 quilos, va aixecar 74 i 90 per sumar tres nous metalls de plata.

En categoria masculina, el CP Terrassa va estar representat per dos atletes. Isaac Sampere, que debutava en un Campionat de Catalunya, va aixecare 115 quilos en arrencada i 139 en dos temps, sumant un total olímpic de 254 quilos. Els seus registres li van valdre tres medalles d’or, una en cada modalitat. Arnau Ariño, en -89 quilos, va fer 125 i 142 per a un total olímpic de 267 quilos. Ariño va totalitzar tres plates i el trofeu a la cinquena millor marca masculina del campionat.

Tant Ariño com Armengou representaran el CP Terrassa en el proper Campionat d’Espanya Absolut, que tindrà lloc l’11 i 12 de juny a Salamanca.