El CP Terrassa, millor club d’halterofília català i amb bitllet per a la Copa del Rei i de la Reina

El Club de Peses Terrassa va organitzar dissabte la quarta jornada de la Lliga Nacional d’Halterofília, que al mateix temps era Campionat de Catalunya de clubs i play-off classificatori per a la Copa del Rei i de la Reina.

Els amfitrions es van fer amb el títol català tant en categoria masculina com femenina. L’equip masculí, format per Alvarado, Sampere, Ruiz, Ariño, Alonzo i Zerga, va tenir una gran actuació conjunta i amb els 1.848 punts Sinclair es van fer amb el primer lloc del campionat català.

A més, els egarencs van aconseguir la classificació per a la Copa del Rei, que és Campionat d’Espanya de Clubs, que tindrà lloc el 26 i 27 de novembre a Ourense. Es classificaven els dotze millors equips estatals i el CP Terrassa, amb aquests resultats, participarà com a setè millor del rànquing espanyol. Arnau Ariño va sobresortir aixecant 161 quilos en dos temps, establint així un nou rècord de Catalunya.

Cp Terrassa

La competició va tenir lloc a les instal·lacions del Club de Peses Terrassa

L’equip femení terrassenc tampoc es volia perdre la gran cita anual i va emular els nois. El conjunt format per Armengou, Benítez, Cruz i Gutiérrez va finalitzar en primera posició del Campionat de Catalunya, fent-se amb l’or amb 854 punts Sinclair, superant el Blanes i el Lambda i classificant-se per a la Copa de la Reina com a setè millor equip espanyol. En l’apartat femení cal destacar la gran actuació individual de Sira Armengou, que va establir un nou rècord català en arrencada amb 71 quilos.