El CP Terrassa suma 24 medalles al Campionat de Catalunya Absolut d’Halterofília

Les instal·lacions del Club de Peses Terrassa van ser durant el passat cap de setmana l’escenari del Campionat de Catalunya Absolut d’Halterofília. L’equip egarenc va aconseguir grans resultats, amb un total de 24 podis.

En categoria femenina les quatre atletes locals van obtenir medalla. Tamara Smicht, debutant en el torneig, va sumar tres ors aixecant 63 quilos en arrencada i 82 en dos temps en la categoria de -71 quilos corporal. Emma Trujillo, en -59, va fer 65 i 82 en arrencada i dos temps, respectivament, totalitzant tres plates i sent la cinquena millor marca del campionat. En el mateix pes corporal, Alexia Gutiérrez va alçar 70 i 84 quilos, que es va traduir en tres ors i la tercera millor marca. Finalment Lorena Benítez, amb 58 quilos en arrencada i 70 en dos temps, va assolir 2 medalles de plata i una d’or en -49 quilos.

També cal destacar l’actuació de l’egarenca Damaris Sosa, del CH Matadepera, que es va fer amb el títol en la seva categoria sumant 181 quilos. Evelyn Sosa, en -49 quilos, va ser també primera. La gran absència va ser l’aixecadora del CP Terrassa Sira Armengou, la millor atleta catalana del moment, que està preparant el Campionat Iberoamericà d’Argentina.

Campionat Catalunya Absolut Halterofília 3

Damaris Sosa, del CH Matadepera, continua sent una de les millors atletes de la seva categoria

En categoria masculina, bons resultats també pels amfitrions. Arnau Ariño es va penjar tres ors i va aconseguir la tercera millor marca amb 133 quilos en arrencada i 155 en dos temps en -89 quilos. Antonio Alonso, en -81, va sumar tres bronzes i la cinquena millor marca, Eric Moral, en 96, va alçar-se amb tres ors i Isaac Sampere, en -102 quilos, va sumar una plata i dos bronzes.