El CP Terrassa vol tancar un excepcional any fent un bon paper a la Copa de la Reina

L’equip femení absolut del Club de Peses Terrassa participarà aquest cap de setmana a la Copa de la Reina d’Halterofília, que és al mateix temps Campionat d’Espanya per Clubs tant en categoria masculina com en femenina. La competició té lloc a Oviedo, amb la presència dels dotze millors clubs estatals.

La classificació de l’equip femení per primer cop per aquesta Copa és la culminació a un gran any. I és que prèviament les atletes del CP Terrassa han assolit una altra fita històrica per a l’entitat, l’ascens a la màxima categoria, la Divisió d’Honor. A partir del març competiran amb les millors aixecadores del país. Dos èxits que no s’entendrien en aquest club tant modest sense la implicació de tècnics i esportistes.

El CP Terrassa arriba a la Copa de la Reina amb la cinquena millor marca (826,4 punts) entre els dotze clubs participants. Només 39 punts el separen del bronze que ocupa l’altre representant català, el CH Blanes (865,84 punts). Aspirar a podi, però, és molt difícil davant la lesió d’una de les seves millors aixecadores, la terrassenca Lorena Benítez.

Tot i així l’equip egarenc, format per Sílvia Benítez, Sira Armengou, Alba González i Evelyn Alonzo i sota la direcció tècnica de Toni Vallejo, no té res a perdre i va a la Copa de la Reina amb la il·lusió de seguir creixent.

Equip Femení Cp Terrassa 2

D’esquerra a dreta: Sílvia Benítez, Toni Vallejo, Lorena Benítez, Sira Armengou, Alba González i Evelyn Alonzo