El CPA Ciutat de Terrassa celebra el seu desè aniversari amb un exitós festival de patinatge artístic

El CPA Ciutat de Terrassa va organitzar dissabte el seu 9è Festival al pavelló de La Maurina. L’exhibició, que commemorava el 10è aniversari de l’entitat, va comptar amb un gran nombre d’espectadors i va aplegar un total de dinou actuacions de patinadors i patinadores procedents de cinc clubs diferents.

L’espectacle, amb el títol “Érase una vez” com a fil argumental, es va dividir en dues parts. La primera estava formada per deu actuacions i va servir per presentar a tots els patinadors del club egarenc. Tot seguit hi van haver números individuals, a càrrec de les patinadores locals Elena Prieto, Andrea López, Júlia Linares i Claudia Zalaya, i quatre més de col•lectives, a càrrec del CP Parets, de l’APA Granollers i del CPA Ciutat de Terrassa.

La segona part del festival va constar de quatre números de grup, dos a càrrec dels clubs convidats, CPA Premià de Mar i CP Gramenet, i dos més protagonitzats pel club terrassenc. A continuació van dur a terme la seva exhibició les patinadores del CPA Ciutat de Terrassa Gisela González, Marina Zalaya, Ana Pérez i Aitana López, així com Oriol Terradas del Parets.

La jornada va cloure amb el tradicional lliurament d’obsequis i amb un gran pastís commemoratiu dels 10 anys d’història del club.