Comiat Residents Cst

El CST fa l’acte de comiat del residents que acaben la seva formació

Aquest dimecres  l’Hospital de Terrassa ha acollit l’acte de comiat dels residents que finalitzen el seu període formatiu al Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

El discurs de comiat ha anat a càrrec de Samuel Martínez i Carolina Rangel, R4 de Medicina Familiar i Comunitària. Han destacat, entre d’altres aspectes, el fet de ser una generació unida en aquesta carrera de fons que és la residència.

L’entrega dels obsequis als residents ha anat a càrrec de Maite Corredera, secretària de Formació Sanitària Especialitzada.

Aquest curs finalitzen 42 residents de les especialitats d’anestesiologia i reanimació, cirurgia general i de l’aparell digestiu, cirurgia ortopèdica i traumatologia, geriatria, infermeria familiar i comunitària, infermeria geriatria, infermeria salut mental, llevadores, medicina de família i comunitària, obstetrícia i ginecologia, oftalmologia, oncologia mèdica, pediatria, psicologia clínica, psiquiatria i radiodiagnòstic.

Per la seva banda, divuit residents de diverses especialitats continuaran treballant al CST.

El CST organitza aquest esdeveniment ha comptat amb la presentació d’August Sàenz, president del Consorci Sanitari; Ferran Garcia, director-gerent; Jaume Boadas, director assistencial; Antònia Villalba, directora d’infermeria; Ester Cañadell, cap d’estudis d’Especialitats Hospitalàries i Araceli Griñó, cap d’estudis d’UDM d’Atenció Familiar Comunitària.

[Foto: CST]