El CST acull la IV Jornada Territorial de Farmàcia del Vallès Occidental Oest

Aquest dijous ha tingut lloc a l’Hospital de Terrassa la IV Jornada territorial de Farmàcia del Vallès Occidental Oest, sota el títol ‘Seguretat en l’ús de medicaments a la comunitat’. Aquesta iniciativa, que va néixer amb la idea de millorar la prescripció i l’ús dels medicaments a la comunitat, reuneix els dos proveïdors sanitaris més importants del Vallès Occidental Oest, MútuaTerrassa i CST, juntament amb l’ICS i la Regió Metropolitana Nord del CatSalut.

La Jornada ha servit per reflexionar amb els professionals implicats sobre la seguretat en l’ús dels medicaments a la comunitat i debatre sobre com reduir els riscos relacionats amb el seu ús, tant per part dels professionals com també dels propis pacients o els seus cuidadors, seguint els principis de l’atenció centrada en la persona.

La taula inaugural ha anat a càrrec de Ferran Garcia, director-gerent del Consorci Sanitari de Terrassa; Jordi Nicolás, cap del Servei de Farmàcia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i Cristina Roure, directora del Servei de Farmàcia i ús del Medicament del CST.

Al llarg del matí hi ha hagut diferents taules rodones, xerrades i intervencions.

La jornada estava organitzada pel Servei de Farmàcia Integral del Consorci Sanitari de Terrassa, amb la col·laboració del Servei de Farmàcia de MútuaTerrassa i el Servei de Farmàcia de l’ICS Vallès Occidental i avalada per l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya, la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària, la Societat Catalana de Farmàcia Clínica i la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia.

[Foto: CST]