El CST amplia l’horari de visites als pacients ingressats a l’Hospital de Terrassa i a l’Hospital Sant Llàtzer

La bona evolució de la pandèmia ha permès que a partir d’aquest dimarts, 15 de febrer, s’ampliï l’horari de visites als pacients no Covid ingressats a l’Hospital de Terrassa i a l’Hospital Sant Llàtzer. 

A l’Hospital de Terrassa, aquests pacients podran rebre la visita d’un acompanyant, que serà la mateixa persona durant una setmana, de 12 del migdia a 4 de la tarda. Els dimarts, dijous i dissabte podran visitar-se els malalts que estiguin al llit A i dimecres, divendres i diumenge, els del llit B.

A les plantes amb pacients Covid només està permesa la visita d’un acompanyant durant una hora i mitja, un dia a la setmana i autoritzada per l’equip assistencial.

A materno-infantil, podrà haver-hi un acompanyant les 24 hores mentri duri l’ingrés.

A cures pal·liatives i final de la vida, les visites seguiran les indicacions de l’equip assistencial.

Les visites als pacients ingressats a l’Unitat de Cures Intensives, per Covid i per altres motius, està permesa l’entrada d’un acompanyant, de dilluns a divendres, de dos quarts d’1 del migdia a dos quarts de 3 de la tarda.

Les visites hauran de passar un control d’accés i seguir les mesures de protecció habituals:  higiene de mans amb solució hidroalcohòlica i ús obligatori de mascareta quirúrgica. Durant l’estada, els visitants romandran a dins l’habitació, amb la mascareta posada i evitaran transitar pels passadissos o zones comuns.

A l’hospital de Sant Llàtzer, l’horari de visites també va en funció del llit que ocupi el pacient. Les visites pels malalts dels llits A i C són: dimarts, dijous i dissabtes de 12 del migida a dos quarts de dues i de 6 de la tarda a dos quarts de vuit. Les visites pels pacients dels llits B: dimecres, divendres i diumenges, en les mateixes franges horàries.

Es recomana que el visitants sigui sempre la mateixa persona, que tingui la pauta compelta de vacunació i que abans d’entrar es renti les mans i porti mascareta. L’acompanyant ha de passar pel taulell d’admissions.