El CST, la Llar Residencial Sant Llàtzer i l’Abacus posen en marxa dos clubs de lectura

Des de la setmana passada està en marxa a la planta de Convalescència de l’Hospital de Terrassa el primer dels clubs de lectura que organitza el Servei de Voluntariat del CST. Aquesta activitat porta el nom Compartim lectures! i es farà el segon dijous de cada mes.  

D’altra banda, el divendres 16 de febrer es posarà en marxa el taller de la Llar Residencial Sant Llàtzer, amb el nom Filant històries. Aquest taller es farà el primer divendres de cada mes.

Aquests tallers, liderats per la Mar Vidal, treballadora d’Abacus Terrassa, són possibles gràcies a la col·laboració d’Abacus Cooperativa, una organització de referència en l’educació, la cultura i el lleure, creant continguts i productes de qualitat per tal de contribuir a un món millor des dels valors del cooperativisme.

Hi ha previsió que aquests tallers de lectura es facin fins al juny i, passada l’aturada estival, es reprenguin el mes d’octubre.

El club de lectura vol ser un espai on apropar la lectura a les persones ingressades per tal de millorar la seva qualitat de vida durant l´ingrés, promoure la cultura, oferir un espai de relació grupal mitjançant la lectura, recuperar l´hàbit de la lectura per aquelles persones que ja el tenien i potenciar nous interessos. Aquests tallers també serviran per a què persones amb dificultats de visió puguin gaudir de la lectura gràcies al fet de fer-se en veu alta. En definitiva, els clubs de lectura son uns espais per potenciar la humanització de l’Hospital Universitari de Terrassa i de la Llar de Sant Llàtzer.

[Fotos: CST ]