Foto Cst

El CST organitza un debat sobre teràpies avançades en el tractament del Parkinson

Aquest divendres 19 de maig a les 18h tindrà lloc a la sala Villa Ángela de l’Hotel 1898 (La Rambla, 109, Barcelona) una sessió sobre el Parkinson. El debat comptarà amb la intervenció de diferents experts en la matèria. Hi participaran des de l’Hospital Clínic de Barcelona, l’Hospital del Mar, l’Hospital Clínico San Carlos de Madrid, el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, la Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus i l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

La jornada l’organitza el Consorci Sanitari de Terrassa i estarà moderada per Gabriel Salazar i Marta Fragoso, del servei de Neurologia del CST. Té per objectiu discernir els pros i contres de la indicació primerenca de les teràpies avançades en els pacients amb la malaltia de Parkinson.

La malaltia avançada de Parkinson requereix un enfocament terapèutic diferent un cop les teràpies orals han fracassat. Existeixen diferents teràpies per al Parkinson avançat depenent del perfil del pacient. Una d’aquestes teràpies avançades es coneix com a indicació primerenca. Està conformada per l’estimulació cerebral profunda, l’Apomorfina en bomba de perfusió i la duodopa intraduodenal.