El CT Barcino es proclama doble campió d’Espanya Cadet per Equips a la 8a Yellow Cup

El Club Tennis Barcino ha fet bons els pronòstics i s’ha proclamat doble campió d’Espanya Cadet per Equips, torneig que s’emmarcava dins la Yellow Cup celebrada a les instal•lacions de l’Atlètic Terrassa. És el primer cop que un mateix club aconsegueix el títol tant en la categoria masculina com en la femenina.

A la final masculina el Barcino s’ha trobat un competitiu CT Valencia, que ha fet també un extraordinari torneig, a qui ha derrotat per 3 a 2. De fet la victòria s’ha decidit en el punt de dobles, amb el triomf de Daniel Mérida i David Naharro sobre la parella formada per Sergio Planelles i Óscar Pinto. El CA Montemar d’Alacant ha completat el podi en vèncer per 3 a 1 l’Stadium Casablanca de Saragossa.

A la final femenina, clara victòria del Barcino per 2 a 0 davant el CE Laietà. Victoria Jiménez derrotava Claudia de las Heras, mentre que Jordina Cegarra aconseguia el segon punt en superar Laura Guberna. El CT Andrés Gimeno ha acabat tercer, en vèncer el Tenispain de Madrid per 2 a 1.

L’organització ha fet un balanç molt positiu d’una competició que recupera l’hegemonia del tennis català. Un total de 62 equips i prop de 300 jugadors procedents de diferents clubs d’arreu d’Espanya han participat en aquesta vuitena edició de la Yellow Cup.