El CTT Els Amics busca créixer i impulsar el tennis taula a la ciutat amb el nou local al Pla del Bon Aire

El Club de Tennis Taula Els Amics entra en una nova etapa del tot il•lusionant. Des d’aquest dilluns ja disposa del tan desitjat local municipal, que garantirà el creixement de l’entitat i la impulsió d’un esport que als anys 80 i 90 va ser un referent a la ciutat. Aquest dilluns s’ha fet la presentació pública del nou equipament, amb la presència de l’alcalde, Alfredo Vega, i de la regidora d’Esports, Eva Candela.

El nou espai, de 1.000 metres quadrats, es troba a la Carretera de Matadepera 323, al barri del Pla del Bon Aire, concretament al costat del Casal Cívic, on fa uns anys hi havia la seu local de l’AVAN i de la Federació Catalana de Futbol. Per endavant el CTT Els Amics té cinc mesos per condicionar aquest equipament. El cost de les obres és d’uns 55 mil euros. L’objectiu és arrencar la temporada 2019-2020, al setembre, des d’aquesta nova seu, abandonant la del carrer Pantà, així com la ubicació provisional als Instituts Blanxart i Terrassa, on els equips del club havien d’entrenar i jugar els partits.

Els Amics preveu instal•lar 20 taules fixes d’entrenament i 10 de competició reglamentària per a lligues estatals. Actualment el club, fundat el 2001, té 100 socis, però confia en breu créixer als 150. Compta amb equips en totes les categories d’edats i participa a competicions del circuit català i estatal.