El CTT Els Amics de Terrassa certifica la permanència a la Primera Nacional

El primer equip masculí del CTT Els Amics de Terrassa va certificar la permanència a la Primera Nacional, després de guanyar el Centro Natación Helios en un partit molt disputat (4-3) que es va haver de decidir als dobles. Amb aquesta victòria, la tripleta formada per Ramon Mampel, Ignasi Martínez i Gerard Màdico deixa l’equip en setena posició amb 18 punts, ben lluny de la zona de descens a falta de cinc jornades per acabar la competició.

Encara que la permanència matemàtica s’ha assolit relativament aviat, no ha estat una temporada fàcil. La lliga ha estat especialment igualada, sobretot al gruix de la zona mitja de la classificació. La incorporació de Mampel, exjugador de Superdivisió d’Honor i entrenador al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, ha marcat la diferència. De fet l’egarenc ha acabat invicte amb 18 victòries i només sis sets cedits.

Cal destacar també la progressiva consolidació en la categoria de Màdico, jove jugador format al planter del club des dels catorze anys. L’equip d’Els Amics l’han completat Òscar Campos, Andrés Tarrasó, Ignasi Martínez i Jordi Satorras, jugadors consolidats a la categoria i al club des de fa molts anys.