El CTT Els Amics es reforça amb la incorporació de l’egarenc Ramon Mampel

Ramon Mampel fitxa pel CTT Els Amics de Terrassa de cara a competir aquesta temporada a la Primera Estatal, la categoria de bronze del tennis taula. Sens dubte una incorporació de luxe per al club egarenc, ja que els tres últims anys el palista terrassenc ha competit amb el Vilagarcía de Arousa, equip amb el qual va ascendir a la Superdivisió fa dos anys. Aquesta darrera campanya el conjunt gallec ha finalitzat setè a la màxima categoria estatal.

Mampel millorarà el potencial competitiu del CTT Els Amics, tot i que la seva incorporació busca també situar el tennis taula com un dels esports punters a la ciutat també des de del punt de vista formatiu i social. El terrassenc, a més de ser jugador professional, dirigeix la secció de tennis taula del CAR de Sant Cugat i és el seleccionador nacional de l’equip cadet i júnior femení i de l’equip paralímpic espanyol.

El fitxatge de Mampel obeeix també a l’assoliment de la principal fita que s’ha proposat el club egarenc, la disposició d’un espai amb taules fixes a la ciutat, una vella reivindicació des de la seva fundació el 2001. Segons ha fet oficial Els Amics, en breu podrà gaudir d’una cessió pública d’un local per poder desenvolupar els seus entrenaments i partits, després de les darreres trobades efectuades amb l’Ajuntament.

Tot un impuls estratègic per a una entitat que compta amb els dos equips sèniors, el masculí i el femení, a la Primera Estatal, i que pretén seguir eixamplant el seu planter. Actualment Els Amics compta amb 80 jugadors federats.