El CTT Els Amics Terrassa assoleix l’ascens a la Divisió d’Honor Masculina i Femenina

Històric cap de setmana el que ha viscut el CTT Els Amics Terrassa a la fase d’ascens disputada a Antequera, Màlaga. Els seus primer equip masculí i femení han assolit l’ascens a la Divisió d’Honor, la segona categoria del tennis taula estatal, mentre que el segon conjunt masculí també ha pujat a la Primera Nacional. Un triplet que situa el club egarenc entre els capdavanters del tennis taula català. Feia molts anys que Terrassa no comptava amb cap equip en l’elit d’aquest esport, des de la desaparició de l’Epic Casino.

El sènior masculí del CTT Els Amics va aconseguir l’ascens per la via ràpida. Només calia que guanyés la primera eliminatòria disputada dissabte per pujar a la categoria de plata i l’equip terrassenc no va fallar. Els Amics es van imposar per 4 a 1 l’Extremadura TM Almendralejo. Ramon Mampel, Jordi Satorras i Gerard Màdico van aconseguir els tres primers punts, que aplanaven el camí del triomf i del primer ascens de la jornada per a l’entitat egarenca.

Més igualades van ser les eliminatòries disputades per l’equip femení del CTT Els Amics. Va empatar a 3 amb l’Eivissa, un triomf que es va acabar resolent pels punts aconseguits al llarg dels sets. En la següent ronda l’equip egarenc es va enfrontar a l’AD Tres Balcones extremeny, amb qui també va empatar a 3, victòria i ascens que es va acabar decidint també pels majors punts guanyats per Els Amics al llarg dels sis sets.

Per la seva banda el segon equip masculí del CTT Els Amics Terrassa va pujar a la Primera Nacional en derrotar en dos grans partits l’School Zaragoza (4-1) en primera ronda i el CTM Bahía de Cádiz (4-0) en la següent i definitiva eliminatòria.

Un cop aconseguida aquesta fita, els responsables de l’entitat terrassenca els queda un altre repte per endavant. Han de trobar els recursos econòmics necessaris per fer aquests salts tan importants a nivell esportiu, d’aquí que ja s’està treballant en trobar un espònsor.

L’equip femení va celebrar l’ascens de categoria

Expedició del CTT Els Amics a Antequera

[Font imatge: CTT Els Amics Terrassa]