El CTT Els Amics Terrassa busca a Antequera l’ascens a la Divisió d’Honor

Aquest proper cap de setmana pot ser històric per al CTT Els Amics Terrassa. Tant el primer equip masculí com el femení es desplacen fins a Antequera, Màlaga, seu de la fase d’ascens a la Divisió d’Honor, la segona categoria estatal del tennis taula. Mai en els 20 anys d’història des de la seva fundació Els Amics hi ha pujat, un repte que afronten amb il·lusió tot i que no era l’objectiu de la temporada.

El sènior masculí, en acabar primer del seu grup territorial, s’enfrontarà a un segon en la primera eliminatòria. En cas de victòria, assolirà l’ascens, sinó tindrà una altra oportunitat. En el cas del femení, que va finalitzar segon del seu grup català, ha de guanyar sí o sí el primer partit per seguir el seu recorregut en la fase d’ascens. Aquest divendres a la tarda es farà el sorteig.

Un premi a la gran temporada realitzada pels dos equips, que també s’han beneficiat del canvi del sistema de competició provocat per la pandèmia. L’ascens del club egarenc, però, està supeditat al factor econòmic. Competir a Divisió d’Honor suposa un major increment del pressupost per a cànons federatius i desplaçaments en una temporada en la qual ja ha hagut de fer un esforç en la rehabilitació del nou local. Només la inversió d’un espònsor podria fer realitat la nova aventura del CTT Els Amics.

L’equip femení està obligat a guanyar la primera eliminatòria per seguir aspirant a l’ascens