El CTT Els Amics Terrassa busca la classificació per a la fase d’ascens a Divisió d’Honor

El sènior masculí del CTT Els Amics Terrassa afronta aquest cap de setmana la fase final de la Primera Nacional a Olesa de Montserrat,  amb l’objectiu de classificar-se per a la fase d’ascens a Divisió d’Honor, la segona categoria del tennis taula estatal, que tindrà lloc a Antequera (Màlaga), el 12 i 13 de juny.

Com a primer classificat de la fase regular del seu grup, l’equip egarenc s’estalvia una eliminatòria i jugarà directament per una plaça per a la fase d’Antequera el dissabte (18.30h) contra el guanyador del partit entre el CTT L’Hospitalet i el Tennis Taula Cassà, que es juga a les deu del matí. En cas de victòria, Els Amics ja obtindrien el bitllet per a Màlaga i en el partit de diumenge buscarien acabar primers per obtenir un millor creuament en la fase d’ascens.

En cas de finalitzar primers, en la concentració d’Antequera els terrassencs disputarien només una eliminatòria i pujarien a Divisió d’Honor si assoleixen el triomf. Si perdessin, tindrien una segona opotunitat. En cas de derrota en la fase final a Olesa, els egarencs competirien per establir una classificació per tal de cobrir possibles vacants de renúncies d’altres clubs.

Qui ja està classificat per a la fase d’ascens d’Antequera és el sènior femení del CTT Els Amics, en finalitzar la fase regular en segona posició del grup 4 de la Primera Nacional Femenina. El quadre egarenc només ha estat superat pel Bàscara, invicte tota la competició.

El sènior femení del CTT Els Amics ja està classificat per a la fase d’ascens