El CTT Els Amics Terrassa confia en trobar el finançament per competir a la Divisió d’Honor

S’ho han guanyat a la pista i volen que els diners no siguin un impediment per passejar el nom de Terrassa per diferents punts del territori espanyol. La junta directiva del CTT Els Amics Terrassa ja treballa per trobar els recursos econòmics necessaris perquè els seus dos equips sèniors masculí i femení competeixin la temporada vinent a la Divisió d’Honor, la categoria de plata del tennis taula estatal, després de l’ascens assolit a Antequera.

La via podria ser la privada, amb la recerca d’un espònsor, tot i que l’Ajuntament ja s’ha posat en contacte amb l’entitat per trobar vies de finançament per no desaprofitar aquesta fita històrica. Després d’una temporada atípica per la pandèmia, es preveu que la vinent la Divisió d’Honor torni al seu format habitual de lliga regular, per la qual cosa s’incrementaran els costos. Entre fiances i desplaçaments, Els Amics fan una estimació econòmica d’entre 14 i 19 mil euros.

Tothom ha de sortir guanyant amb aquest ascens, ja que des de la dècada dels 90, amb l’extingit Epic Casino del Comerç, que Terrassa no hi és present a l’elit d’aquest esport. Tot i l’interès d’altres clubs catalans per fer-se amb les places del CTT Els Amics, l’objectiu és no vendre-les. Hi ha temps fins el 31 d’agost per comunicar a la Federació Espanyola si les accepten o hi renuncien. L’entitat, que es va fundar fa vint anys, compta amb més de 80 federats i uns 120 socis.

Francesc Gibert, president del CTT Els Amics Terrassa, ja ha parlat amb l’administració local