El CTT Els Amics Terrassa debuta a la Divisió d’Honor amb derrota contra el Sosmatic Badalona

El CTT Els Amics Terrassa no va tenir un bon debut en la seva primera experiència a la Divisió d’Honor, la segona categoria del tennis taula estatal, en caure clarament contra el Sosmatic Badalona per un contundent 6 a 0. En el resultat hi va tenir molt a veure l’absència del seu millor jugador, Ramon Mampel, per compromisos internacionals amb la selecció paralímpica.

L’equip terrassenc, format per Andrés Tarrasó, Gerard Màdico i Jordi Satorras, no va tenir cap opció davant d’un rival molt més experimentat i que s’ha marcat com a objectiu lluitar per l’ascens a la Superdivisió. De fet Els Amics només va guanyar un dels divuit jocs disputats, el que va aconseguir Tarrasó davant Pau Lloret (9-11) en el quart punt de la partida. De fet els terrassencs només en van sumar 127 per 208 punts del Badalona al llarg de tots els jocs.

El proper cap de setmana el CTT Els Amics Terrassa torna a jugar fora de casa, concretament a la pista valenciana de l’Hortitec Alzira (dissabte, 17.00h), que també ha debutat amb derrota en aquesta primera jornada davant el Publimax Cai Santiago de Saragossa (4-2).