Blanxart Xaloc Olesa Ctt Els Amics Anada Play Off Descens

El CTT Els Amics Terrassa haurà de remuntar per seguir viu a la Divisió d’Honor

El CTT Els Amics Terrassa ha perdut aquest dissabte per 4 a 2 davant el Blanxart Xaloc Olesa en l’anada de la primera eliminatòria del play-off de descens a la Divisió d’Honor Masculina. L’equip egarenc, doncs, haurà de remuntar en la tornada al Pla del Bon Aire el proper 19 de març (17.00h) per seguir viu en la promoció i lluitar per la permanència en la categoria.

El palista Ramon Mampel ha aconseguit els dos únics punts de l’equip terrassenc, després d’empatar a 1 en la segona partida, en la qual s’ha imposat per 2 a 3 a Jaume Jofre, i pel mateix tempteig a Renato Víctor Moscoso que significava el 2 a 2. Els dos darrers punts, però, han caigut del bàndol local amb els triomfs d’Álvaro Barreneche  sobre Jordi Satorras (3-1) i de Jaume Jofre davant Gerard Màdico (3-1). Els dos palistes havien perdut també els dos primers punts del partit.

Amb 16 jocs a favor per l’Olesa per només 8 del CTT Els Amics (238 punts davant 191), l’equip egarenc pràcticament estaria obligat a guanyar cinc punts en la tornada de cara a avançar en el play-off i no consumar matemàticament el descens a la Primera Nacional.