El CTT Els Amics Terrassa no pot mantenir la categoria a la Divisió d’Honor

El CTT Els Amics Terrassa torna a la Primera Nacional Masculina. El conjunt egarenc necessitava guanyar i fer-ho amb contundència davant el Blanxart Xaloc Olesa en la tornada de la primera eliminatòria del play-out de descens si volia seguir viu en la fase de permanència a la Divisió d’Honor. Però no va ser així i va caure per 3 a 4, acomiadant-se de la categoria de plata del tennis taula estatal.

L’eliminatòria va començar amb derrota (1-3), ja que Andrés Tarrasó va perdre el seu primer enfrontament contra Jaume Jofre. Ramon Mampel, però, va equilibrar el duel guanyant clarament el seu partit (3-0) davant Álvaro Barreneche. Però dos punts seguits sumats per l’Olesa, amb triomfs de Renato Víctor Moscoso sobre Gerard Màdico i de Barreneche davant Tarrasó, ja va decantar la sèrie del bàndol visitant.

Màdico i Mampel van empatar a tres, guanyant el cinquè i sisè punt contra Jofre i Moscoso, respectivament, i en el partit de dobles els visitants es van acabar imposant per un clar 0 a 3. El CTT Els Amics, amb un dels pressupostos més baixos de la categoria, ha gaudit d’una temporada per recordar.