El CTT Els Amics Terrassa serà dissabte una de les seus de concentració de la Primera Nacional Femenina

Les noves instal·lacions del CTT Els Amics Terrassa (Crta Matadepera, 323) seran dissabte una de les sis seus de concentració repartides per tot Catalunya, en l’arrencada de la competició oficial de la Primera Nacional Femenina de Tennis Taula. La pandèmia ha obligat a modificar el format habitual de lliga a dues voltes per un altre en règim de concentració, amb un calendari molt més reduït. Les altres cinc seus són a Vic, Reus, Les Borges Blanques, Bàscara i Vilablareix.

A Terrassa es jugaran un total de tres jornades, nou partits, durant tot el dissabte. A més de l’equip amfitrió, Els Amics, hi prendran part el Bàscara, el Borges, el Vilablareix, el Girbau Vic i el Salut i Treball Reus.

El masculí, a Figueres

Per la seva banda el primer equip masculí del CTT Els Amics farà la seva estrena a la Primera Nacional en la concentració programada a la seu del Tennis Taula Tramuntana de Figueres, on també jugarà un total de tres jornades.

A més del quadre empordanès i l’egarenc, la resta de rivals són Olot, Cassà i Lluïsos de Gràcia. La seu d’Els Amics acollirà les tres jornades següents de la Primera Nacional Masculina el 20 de març.