El cuiner Artur Martínez obre a Barcelona un nou projecte gastronòmic

Hilton Diagonal Mar Barcelona inaugura AÜRT y MA’I, un nou concepte de restauració liderat pel xef terrassenc, Artur Martínez. Dues experiències diferents que comparteixen un mateix espai, cadascuna amb el seus propis caràcters i ambients. La proposta gastronòmica forma part de l’última fase de renovació de l’hotel i s’ubica a l’epicentre de l’establiment.

AÜRT aprofundeix en el propi relat gastronòmic de Martínez, basat en “l’exotisme de proximitat” i la dignificació de la quotidianitat. La precisió, la simplicitat i el detall estètic s’uneixen en plats aparentment senzills. El mateix cuiner defineix el seu estil com un contrast culinari “d’inspiració japonesa i materialització mediterrània”.

A més, cada plat es preparà curosament davant del client en un espai exclusiu pensant per 15 persones. La cuina està a la vista i el xef i el comensal podran interactuar directament. El menú degustació costa 89 euros i consta d’un total de 16 plats i una bodega de 160 referències.

Per la seva part MA’I és una aproximació més informal també capitanejada per Martínez que rendeix culte a la beguda, recuperant el seu protagonisme històric als grans hotels. L’oferta culinària està basada en la identitat territorial, la cuina tradicional catalana i els clàssics internacionals. Tots els plats estan elaborats amb ingredients locals, principalment procedents de petits productors.