El cuiner i presentador Marc Ribas publica el seu primer llibre de receptes: ‘Brutal’

El programa CUINES s’ha convertit en tot un clàssic de la programació dels migdies a TV3 gràcies al carisma del seu cuiner: Marc Ribas. En aquest espai ja ha explicat més de 500 receptes i ara n’ha fet una selecció per al seu primer llibre: BRUTAL.

Conscient que el llibre de receptes és un format que funciona i que molta gent del seu entorn li havia demanat vàries vegades, Marc Ribas s’ha envoltat d’amics i bons professionals per tirar endavant aquesta publicació. Són 64 plats on destaquen els productes frescos i de proximitat, amb elaboracions no gaire sofisticades.

De moment, sembla que és un èxit si fem cas als números: la primera edició ja s’ha esgotat i s’han hagut d’encarregar més exemplars. I Sant Jordi està a tocar. Amb tot, Marc Ribas no pensa encara a posar-se amb un nou llibre.

‘BRUTAL Les receptes de Marc Ribas’ està il·lustrat amb grans fotografies i inclou moltes propostes per portar una dieta variada, equilibrada i sempre saborosa. Tot plegat, amb el missatge que tothom ha de creure en les seves habilitats davant dels fogons i en els beneficis d’aprendre a cuinar bé.