32.000 alumnes tornen a les aules i Ballart parla de “bona sintonia” amb la Generalitat

Gairebé 32.000 alumnes d’infantil, primària i secundària han iniciat aquest dijous un nou curs. Els 8 grups bolet a 8 escoles de primària i l’entrada en funcionament de l’institut-escola Pere Viver (com a mostra de l’aposta per la continuïtat en el mateix centre) són les principals novetats.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha visitat en aquest primer dia l’Escola Isaac Peral, al barri de Ca n’Aurell, acompanyat per la tintenta d’alcalde de Cicles de vida i regidora d’Educació, Teresa Ciurana. S’ha escollit aquest centre per les importants reformes i millores que s’han fet durant aquest estiu: s’han instal•lat 59 plaques fotovoltaiques i s’ha renovat tota la il•luminació interior.

Ballart ha destacat la bona sintonia amb el Departament i la intenció de sumar esforços entre les dues administracions per millorar l’educació i combatre la segregació.

Per la seva part, Ciurana ha explicat que l’entrada en funcionament d’aquests grups addicionals (mig grup amb un professor) serviran per rebaixar, per primera vegada en molts cursos, les ràtios.

Ciurana també ha explicat que en educació especial s’ha obert un grup més a l’Escola Municipal El Pi.