El CV Terrassa demana més hores i espais d’entrenament per donar resposta al seu creixement

Una delegació del Club Voleibol Terrassa, formada per Elisabet Romero, membre de la junta directiva, Judith Garcia, entrenadora i directora esportiva, i Victòria Cenalmor, entrenadora i coordinadora d’activitats, s’han reunit aquest dimarts amb el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, per presentar els projectes de futur de l’entitat.

Durant la trobada les representants del CV Terrassa han explicat les diferents línies de treball d’un club que ha crescut més d’un 240% respecte a la temporada prepandèmia. Per donar resposta a aquest important creixement, han demanat als responsables municipals comptar amb més espais per acollir els 16 equips federatius que competiran en les diferents categories catalanes. També han traslladat la necessitat d’adequar la pista central del pavelló de La Maurina, per poder acollir partits de les categories sèniors quan sigui necessari i actuar sobre les cistelles de bàsquet que dificulten el joc normal del voleibol.

EL CV Terrassa va néixer el 2013 i des de llavors no ha parat de créixer en nombre d’esportistes federats, especialment en la línia femenina. Més d’un 60% del seu planter està representada per jugadores. A més aquesta temporada 2021-2022 el club egarenc vol participar a la Copa d’Espanya del desembre i l’objectiu per als dos equips sèniors és assolir l’ascens de categoria.

Moreno ha lloat la gran tasca de l’entitat al llarg d’aquests vuit anys i s’ha compromès a buscar solucions, dins l’escenari actual en el qual es troben les instal·lacions municipals, amb un dèficit per a la pràctica esportiva de sala per a la tercera ciutat de Catalunya en nombre d’habitants.