voleibol 2

El CV Terrassa fa història al voleibol egarenc i assoleix l’ascens a la Primera Catalana

El primer equip masculí del Club Voleibol Terrassa jugarà la temporada vinent a la Primera Catalana, la màxima competició del voleibol català. El jove equip egarenc ha assolit l’ascens de categoria, després de finalitzar en quarta posició a la fase d’ascens de Segona.

Els egarencs tenien prou amb puntuar en el seu darrer partit, a casa del CV Vilafranca Verd, per pujar a Primera, però van sortir a la pista coneixent la derrota del seu immediat perseguidor, el Vòlei 6 Manresa “B”, que ja els assegurava l’ascens de forma matemàtica. Sense aquesta pressió afegida, el CV Terrassa va acabar perdent per 3 sets a 0, tot i oferir molta resistència en cadascun dels sets (29-27, 25-21 i 25-17).

L’equip masculí, que es va crear fa dos anys, segueix així els passos del sènior femení, que la temporada passada va assolir l’ascens a la Tercera Catalana, categoria que ha mantingut aquest any. Tot un èxit d’aquest jove club, que porta tot just 4 anys des del seu naixement i que ja prepara la propera temporada amb nous objectius i expectatives.