El ‘Cyrano’ del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar triomfa al Premi Ciutat de Terrassa de Teatre

El Premi Ciutat de Terrassa de Teatre 2018 ja té guanyadors. Es van donar a conèixer aquest dissabte en la tradicional gala al Casal de Sant Pere.

En aquesta 44a edició, les obres més guardonades han estat “El pescador d’estels” de la companyia La K-Mama de Calafell i ‘Cyrano de Bergerac’ del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar.

‘Cyrano’ va ser la gran triomfadora amb 5 premis: votació popular, caracterització, direcció per a Maite Ferré, millor grup per al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar i actor principal per Xevi Gómez.

Per la seva banda, “El pescador d’estels” va obtenir 4 guardons: so i muntatge musical, il·luminació, escenografia i creativitat i millor actor de repartiment per a Josep Sans.

També van obtenir premi a la millor actriu de repartiment Maria Cubas per ‘La danza de la muerte’ i Maite Font com a actriu principal per ‘Carnaval’.

La 44a edició del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre ha comptat amb la participació de 10 companyies que han actuat a la Sala Crespi entre el 14 de gener i el 18 de març. Responsables del certamen i membres del jurat han destacat la qualitat de tots els treballs.

L’entrega de premis va comptar amb l’actuació musical del grup vocal Voices Factory.