El davanter egarenc Joan Tarrés, baixa per als Jocs Olímpics

Baixa molt sensible a les files dels RedSticks de cara a disputar els Jocs Olímpics de Tòquio. L’egarenc Joan Tarrés ha quedat descartat degut a una lesió que s’ha fet en els darrers entrenaments de la concentració que ha tingut lloc a València.

El davanter de l’Atlètic Terrassa va rebre un cop a la cara i ha de passar pel quiròfan, una decisió que el deixa fora dels seus primers Jocs, tot i ser un dels deu seleccionats. El mateix jugador ho ha avançat a través del seu compte d’Instagram i ja ha rebut les primeres mostres d’ànims i de suport, entre elles la del seu club.

En les properes hores Fred Soyez comunicarà qui ocuparà el seu lloc entre un dels dos reserves, el terrassenc de l’Atlètic Albert Beltran o el jugador del RC Polo Llorenç Piera. El jugador de l’Egara Marc Recasens ocuparà el lloc de jugador reserva. Recordem que la selecció espanyola masculina es concentrarà la setmana vinent a Madrid, on afrontarà dos amistosos amb els Països Baixos, abans de viatjar a Tòquio el 17 de juliol.