El davanter Jordi Cano, proper objectiu del Terrassa FC al mercat d’hivern

El davanter Jordi Cano es podria convertir en breu en nou jugador del Terrassa FC. L’extrem barceloní de 26 anys s’ha desvinculat del CE Europa, després de les tenses relacions amb el tècnic escapulat, David Vilajoana, posant punt final a la seva tercera etapa amb el club gracienc.

No és el primer cop que Jordi Cano està a l’agenda del Terrassa FC, tot i que en temporades passades el jugador ha preferit altres destinacions de Tercera com Castelldefels i Prat i, la passada campanya, a Segona “B” en les files del Badalona, primer, i de l’Hospitalet després.

Jordi Cano vindria a reforçar una davantera terrassista ressentida amb la baixa de llarga durada de Carlos Martínez i es convertiria en el segon reforç del mercat d’hivern, després del lateral Diego Garzón.

La direcció esportiva del Terrassa FC, però, treballa amb altres noms abans que es tanqui el termini per fer noves incorporacions el proper 31 de gener. Recordem que, de moment, ja han marxat el defensa Salva i el migcampista Manu, aquest últim cedit al Castelldefels.