El davanter Nil Escudé torna a l’Atlètic Terrassa i es converteix en el quart reforç

L’Atlètic Terrassa ha fet oficial la incorporació del davanter Nil Escudé per al seu primer equip, tornant així a Can Salas. Es tracta del quart fitxatge del conjunt de Xero Gasol per a la propera temporada, després de les de Joan Monzó, Pau Jover i Joan Dalmases, que pugen del Vallès Esportiu. Així doncs, les quatre primeres cares noves són producte del planter groc-i-negre.

Nil Escudé, de 27 anys, havia format part de la plantilla del Vallès, amb qui va guanyar dues lligues de Divisió d’Honor “B”, abans de marxar al Júnior FC i, les darreres dues temporades, al FC Barcelona. A més, ha estat internacional sub-18.

Xero Gasol, tècnic de l’Atlètic, ha valorat el fitxatge del davanter a través dels mitjans oficials del club. “És un jugador que ja coneixem, tècnic, que es mou molt bé i que té gol. Va haver de marxar per falta d’oportunitats i recuperar-lo és una molt bona notícia”.

En el capítol de baixes, no continuen a l’Atlètic Terrassa Marc Pujal, Xavi Galí, Lluís Melé, Oriol Peremiquel i Dani Malgosa.

[Font imatge: Atlètic Terrassa]