El davanter Pau Salvans, procedent de l’AE Prat, sisena incorporació del Terrassa FC

El davanter Pau Salvans, procedent de l’AE Prat de la Segona Federació, s’ha convertit en la sisena cara nova del Terrassa FC per a la temporada 2023-2024. Amb els potablava, on ha jugat les dues últimes campanyes, l’extrem dret nascut a Gualba ara fa 24 anys ha marcat 12 gols.

Salvans és un vell conegut del nou tècnic del Terrassa FC, Gerard Garrido, que el va tenir en la seva etapa a la UE Llagostera. Amb anterioritat va militar al RCD Espanyol “B”, club on es va formar com a jugador. S’afegeix, doncs, als fitxatges del porter Dani Guiseris (FE Grama), el lateral Jordi Palacios (CF Peralada), el central Carlos Badal (SCR Peña Deportiva) i els davanters Joan Piera (CD Atlético Paso) i Gil Muntadas (UE Cornellà). Salvans és el dissetè component de la plantilla terrassista.

El Terrassa FC 2023-2024 està format pels porters Marcos i Dani Guiseris, els defenses Lucas Viña, Víctor Morales, Diego, Jordi Palacios, Spartalis, Badal i Jaouad, els migcampistes Àlex Fernández, Adri Lledó i Babanzila Meshak i els davanters David Jiménez, Jordi Cano, Piera, Gil i Salvans.