El defensa Marc Vicente, cinquè fitxatge del Terrassa FC

El defensa barceloní de 22 anys Marc Vicente és la cinquena incorporació del Terrassa FC per a la temporada 2021-22, segons ha fet oficial aquest divendres el club terrassista. Vicente, que pot actuar tant en la posició de lateral com de central esquerre, ha jugat aquesta temporada al CD Barco gallec de la Tercera Divisió, on ha estat titular indiscutible, en qualitat de cedit per la UE Cornellà.

Ha estat la seva primera experiència fora de Catalunya, ja que abans ha defensat la samarreta del CF Igualada (2019-2020) i del FC Santboià (2018-2019), també a la Tercera Divisió, i també en qualitat de cedit per una UE Cornellà on va arribar en edat juvenil. Marc Vicente es va format en les categories inferiors del FC Barcelona per passar després pel futbol base de la UDA Gramenet, RCD Espanyol i CF Badalona.

Marc Vicente se suma als fitxatges de Ramon Marimon (Castelldefels), Víctor Morales (Granollers), Carlos Martínez (Pobla Mafumet) i Sergi Serrano (cedit per l’Andorra) i es converteix en l’onzè jugador de la plantilla de Jordi López.