El defensa Sergi Besonias “Chechu” torna al CP San Cristóbal

El defensa Sergi Besonias “Chechu” s’ha convertit en el primer fitxatge del CP San Cristóbal per a la pròxima temporada, segons ha fet oficial el club parroquial. Era un dels noms que sonaven des de fa dies per reforçar la posició de lateral i que s’ha acabat concretant aquest divendres.

Chechu, de 21 anys, ja va vestir la samarreta del CP San Cristóbal la temporada passada, però el seu òptim rendiment va provocar que molts equips de Tercera Divisió s’interessin per ell, marxant finalment a l’EC Granollers, completant també un gran exercici. Amb el quadre del Vallès Oriental, que ha estat lluitant durant moltes jornades per entrar en places de play-off d’ascens, el lateral ha jugat aquesta temporada 20 partits, 16 d’ells com a titular.

Amb l’arribada de Chechu, la plantilla del CP San Cristóbal està formada per 12 jugadors. Els defenses Cristian Gómez, Óscar Sierra, Ricki Calamardo, Óscar Oliver i Chechu; els migcampistes Sergi Martínez i Tino Mendoza; i els davanters Mario Cantí, Mario Domingo, Juanpi, Tom Diawara i Abde. Les quatres baixes que es coneixen fins ara són les de Ruy Gama (Montañesa), Ramón Suárez (Mollet), Carlos García i Andrés Heredia.