El derbi a Can Salas es decanta en favor de l’Atlètic per 6 a 4

El clàssic, l’Atlètic contra l’Egara, que s’ha disputat aquest dimarts 12 d’octubre a Can Salas, s’ha decantat en favor de l’equip local, per 6 a 4. Els de Ramon Sala, amb aquesta derrota segueixen sense encaixar cap victòria a la classificació.

Tot i que el partit, que és la cinquena jornada de la divisió d’honor masculina, ha començat amb un Egara que s’imposava al marcador, i arribant a la mitja part per un gol a tres, l’equip de Xero Gasol sortia al tercer quart al camp a buscar clarament l’empat.

Pepe Conill posava el marcador a 2 a 3 gràcies a un gol de penal còrner i, a falta d’un minut i mig per arribar al final del tercer quart, Pol Fité encaixava un nou gol col·locant el marcador en empat després de no desaprofitar un error defensiu de l’Egara.

Seguint amb un ritme alt i un nivell de competitivitat molt elevat, l’Atlètic s’avançava al marcador al darrer quart gràcies a un nou gol de Pepe Conill, derivat d’un penal còrner. De nou, un error de passada per part de l’Egara i que l’Atlètic no desaprofita, es transforma en gol de Marc Sallés per posar el marcador a 5 a 3.

L’Egara retalla distàncies marcant un nou gol, però al tram final del partit, amb l’Egara jugant sense porter, l’Atlètic sentencia el partit i troba un forat que li dóna el seu sisè penal còrner, que acaba en gol de Pepe Conill i finalment dóna la victòria definitiva a l’Atlètic, amb un final de 6 a 4.