El dermatòleg Xavier Sierra, protagonista d’un nou documental d’Antoni Verdaguer

El dermatòleg Xavier Sierra és el protagonista d‘un nou documental biogràfic d’Antoni Verdaguer, dins la col·lecció ‘Terrassenques, terrassencs’. L’ha rodat a partir d’una entrevista amb el mateix Sierra i amb la participació del Col·legi de Metges de Catalunya i la Fundació JanéMateu. Aquest dilluns s’ha estrenat al Cinema Catalunya.

Nascut a Girona el 1952, Sierra és Llicenciat en Medicina en per Universitat Autònoma. Ara està jubilat però va desenvolupar la seva carrera professional com a dermatòleg entre Barcelona i Terrassa. A banda de la seva tasca mèdico-assitencial Xavier Sierra és popular pel seu bloc, ‘Un dermatòleg al Museu’, amb més de dos milions de visites.

Hi penja articles, discursos i podcasts sobre dermatologia i cosmètica, amb apunts artístics, històrics i antropològics. Sierra és el president del patronat del Museu d’Història de la Medicina de Catalunya.

El de Xavier Sierra és el novè documental d’Antoni Verdaguer dins la col·lecció ‘Terrassenques, terrassencs’. El proper que s’estrenarà estarà dedicat al jazz amb els testimonis de Valentí Grau, Adrià Font i Josep Maria Farràs.