Desconcert Icat

El Desconcert d’iCat arribarà a Terrassa i altres tres ciutats

Aquest any, la festa anual d’iCat surt de Barcelona i viatja pel territori. Així, abans del gran concert a la Sala Apolo, previst per al 9 de maig, El Desconcert posa en marxa quatre cites prèvies que arribaran a Terrassa, Girona, Valls i Lleida, entre febrer i abril.

Aquesta proposta itinerant reunirà dos o més artistes que tocaran junts, per separat o molt barrejats. Fidels a l’esperit de la cita original, aquests concerts tenen una única consigna: ajuntar sense prejudicis artistes de totes les generacions i estils de l’escena local.

El concert de Terrassa serà el dimarts, 21 de febrer i a la Nova Jazz Cava. Flashy Ice Cream vs. Elane vs. Hereus del Beat vs. Sr. Chen i Jordi Ganchitos protagonitzaran una nit urban aplegant noms que en molt poc temps s’han convertit en pilars del panorama pop català.

La cita de Girona és  dijous, 16 de març, a la Sala La Mirona de Salt. Joan Miquel Oliver vs. Julieta, són els protagonistes. Ell és un dels arquitectes del pop de les Illes. Ella va arribar el 2021 armada amb una seductora barreja de pop, urban i electrònica que la va posar immediatament al mapa.

A Tarragona, el 30 de març i al Local de la Colla Vella de Valls.  Figa Flawas vs. Sabor de Gràcia proposaran entusiasme i actitud per partida doble.

I finalment, el 25 d’abril, al Cafè del Teatre de Lleida, Sexenni feat i Ginestà.

Desconcert Icat