El desig protagonitza la 28a Qlectiva d’El Corralito

El desig ha impregnat les creacions que s’han pogut veure aquest divendres i dissabte al Corralito. I és que aquests dos dies s’ha celebrat la 28a edició de la Qlectiva amb la presència dels artistes que hi han participat. Han plasmat a les seves creacions diferents maneres de viure i entendre el desig. I ho han fet des de diversos punts de vista, experiències o conceptualitzacions. Les obres s’han acompanyat divendres de la música electrònica de The Hive Events i dissabte d’un recital de poesia.

Qlectiva és una iniciativa que dona impuls a la creació artística contemporània de dones joves a Terrassa i la seva comarca. A través d’un cicle d’exposicions itinerants, la plataforma ofereix un espai alternatiu al circuit institucional, on les artistes poden mostrar el seu treball i connectar amb el públic.

Des de la seva creació el 2016, Qlectiva ha tingut com a objectiu principal donar visibilitat al talent local i fomentar la xarxa artística. A més, busca apropar l’art a les joves, donant-los l’oportunitat de descobrir noves propostes creatives i de participar activament en la escena artística.

El desig protagomitza 28a Qlectiva de El Corralito