El Dia Internacional contra la Sida s’ha commemorat a Terrassa per 31è any consecutiu

“Jo me la vull treure”. Aquest ha estat el lema que s’ha pogut llegir aquest diumenge als cartells col·locats al Raval de Montserrat amb motiu del Dia Internacional contra la Sida. Una campanya que ha començat a les 10 del matí amb activitats pensades per als més menuts. Actua Vallès, responsables d’aquesta trobada, atén anualment a 100 persones amb VIH i aquest any 2019 és especial perquè se celebren dos aniversaris importants.

Diumenge va ser el 31è any que a Terrassa es commemora el dia Mundial de la Lluita contra la sida i perquè la Comissió de la Sida de la ciutat celebrà el seu 25è aniversari.

La infecció VIH continua sent un problema de salut pública prioritari. Des que es van diagnosticar els primers casos de sida l’any 1981 es calcula que més de 40 milions de persones han mort a causa d’aquesta infecció. Una lluita per la sensibilització i per la no discriminació dels afectats que ha omplert de color vermell el Raval de Montserrat i que durant aquesta setmana s’esperen altres actes de commemoració pel dia Internacional contra la Sida.