El Dia Internacional de la Llum se celebrarà al maig de 2021 i aquest any es convoca un concurs fotogràfic

Aquest any, el Comitè Espanyol del Dia Internacional de la Llum havia designat la Facultat d’Òptica i Optometria de la UPC (FOOT) i la ciutat de Terrassa per portar a terme l’Acte Central a nivell espanyol del Dia Internacional de la Llum (DIL), que se celebra el 16 de maig.

Moltes persones, entitats i empreses de la ciutat i del nostre entorn s’havien adherit a la celebració i ja teníem ben avançat el programa amb activitats en diversos centres escolars, xerrades divulgatives, taules rodones, cafès científics, espectacles i actes de cultura popular al carrer, per aconseguir fer una festa molt lluminosa.

L’estat d’alarma i el confinament, però, ha obligat a posposar tots aquests actes fins el proper maig del 2021, amb l’aprovació del Comitè Espanyol del DIL. Els membres del Comitè Organitzador Local (FOOT, UPC, Ajuntament de Terrassa, Patronat de la FOOT i SEDOPTICA) ja preparen l’acte de l’any que ve.

Els organitzadors agraeixen especialment als mecenes (COOOC, mNACTEC, IOT, Patronat de la FOOT, SPIE, Lasing, MTB, AEInnova, UPC i Ajuntament de Terrassa), que  s’havien compromès amb la realització de l’acte, que mantinguin el seu compromís en la preparació de la nova edició el maig de l’any vinent.

Mentrestant, els organitzadors no volen perdre l’oportunitat de celebrar conjuntament el Dia Internacional de la Llum aquest 16 de maig del 2020. Per això, animen la ciutadania a participar en el concurs fotogràfic que han preparat i que es pot seguir a Instagram (@dil20_21terrassa). La convocatòria està oberta fins el proper 20 de maig. Hi ha un premi de 150€ per la foto guanyadora.