El diari digital Món Terrassa celebra el seu 5è aniversari a la plaça Vella

El diari digital Món Terrassa celebra el seu cinquè aniversari amb una parada i un seguit d’actuacions a la plaça Vella, just a l’espai on el digital terrassenc hi té la seva seu. El presentador de Canal Terrassa, Oriol Carreras, ha exercit de mestre de cerimònies per donar pas a les diverses actuacions de cultura popular catalana i andalusa que han anat passant per l’escenari.

Mentrestant, a la parada s’oferien regals i sortejos per a tots els lectors que s’hi acostaven. Els artistes Jordi Roset i Mohi Lee han fet un grafit commemoratiu. Han estat 5 anys de la consolidació d’un projecte que segons els seus responsables ha esdevingut referent a la ciutat.

«Una aposta del segle XXI per a l’ús de les xarxes socials, la proximitat, la immediatesa i pel tractament a fons dels esdeveniments importants i per la interacció amb els seus lectors», en paraules del director Món Terrassa, Joan Manel Oller.

Oller també ha tingut paraules d’agraïment per a totes les entitats, persones i institucions de la ciutat que col·laboren amb el digital i, en especial, a un dels impulsors del projecte a la seva ciutat, Salvador Cot, que en algun moment se l’ha vist per la parada.