El director Joan Ollé signa l’obra de final d’estudis dels alumnes de l’Institut del Teatre

Aquest dijous, divendres i dissabte el teatre Alegria acull la representació «d’Hèl•lade (viatge a Grècia)» que signa l’actor, director i professor de l’Institut del Teatre, Joan Ollé. Ollé torna a portar al teatre una selecció de textos i músiques de grans filòsofs de tots els temps que ja va estrenar l’any 2012, al Festival de Teatre Clàssic de Mèrida, tot i que no té res a veure amb l’actual muntatge.

Aquesta nova proposta «d’Hèl•lade» representa el treball final de carrera d’alumnes d’interpretació, escenografia, so i luminotècnia que culminen així anys d’estudis. En total hi participen més d’una vintena d’alumnes que aquest any acaben 4t d’interpretació de l’Escola Superior d’Art Dramàtic, dels alumnes de 4t d’escenografia que també s’encarreguen del vestuari i la il•luminació. I dels alumnes de 2n de l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle de Terrassa que s’encarreguen de tota la part tècnica del muntatge.

Joan Ollé és un veterà actor i director que va ser director del Sitges Teatre Festival i responsable de la direcció artística del Teatre Lliure a principis de segle, entre molts d’altres projectes. De la seva trajectòria en destaquen els populars programes de ràdio i televisió amb el desaparegut periodista Joan Barril. Les funcions gratuïtes d’Hèl•lade, amb cita prèvia, es fan dijous a les 4 i a les 7, divendres a les 7, i dissabte a dos quarts de 7 de la tarda.