El director Pep Pla tanca la seva etapa com a director del CAET i del TNT

L’actor i director de teatre, Pep Pla, tanca la seva etapa al capdavant del Centre d’Arts Escèniques de Terrassa, el CAET, i del Festival Terrassa Noves Tendències, el TNT. El director que contractualment va finalitzar la seva relació amb el CAET el passat 31 de desembre, dirigirà per última vegada el Festival TNT que es farà el pròxim setembre i que ja té configurada bona part de la programació.

Pla ha decidit tancar així la seva etapa com a director artístic del CAET per dedicar-se a nous projectes teatrals i personals. D’aquesta manera també afavoreix el relleu al capdavant d’un dels serveis municipals. Pep Pla que ha dirigit el CAET en els últims 12 anys és un dels impulsors del Festival TNT el qual ha convertit en una referència a l’Estat pel què fa a la creació contemporània. Un dels objectius de l’encara director del Noves Tendències ha estat programar espectacles d’alt nivell internacional i alhora promoure nous talents locals acollint produccions d’artistes emergents.

En el seu currículum queden desenes de coproduccions amb companyies locals i de Catalunya que han esdevingut exemples de la creació teatral contemporània. Des de l’Ajuntament s’ha destacat la contribució de Pep Pla a la consolidació del CAET que ha dotat la ciutat d’una programació teatral de qualitat i per a tota la ciutat. En les pròximes setmanes l’Ajuntament obrirà un concurs públic per designar la persona que dirigirà el Festival TNT 2020.