El divulgador científic Javier Cacho apadrina la promoció 2019 de l’ESEIAAT en un acte multitudinari

El físic, escriptor i divulgador científic Javier Cacho ha apadrinat l’última promoció de l’Escola Superior d’Enginyeria Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa. Ha estat aquest divendres a la tarda, en una cerimònia de graduació que entre nous enginyers, familiars, docents i representants d’empreses ha aplegat gairebé 2.000 persones al Recinte Firal de Terrassa. És, de fet, l’acte més multitudinari de la Universitat Politècnica de Catalunya. En el seu discurs cap als recent llicenciats, Cacho ha repassat les figures d’exploradors polars com Amundsen i Shackleton per parlar de valors com adaptar-se als canvis, superar les pors i aixecar-se després d’un fracàs.

A més dels diplomes a cadascun dels graduats i graduades de la promoció 2019, amb el patrocini de diverses empreses i entitats com Henkel i Aena també s’han lliurat premis als millors expedients acadèmics. Antoni Bonilla ha guanyat el guardó al millor expedient en dues titulacions, Enginyeria Mecànica i Enginyeria Industrial i Automàtica, així com el reconeixement al millor expedient d’entre les divuit titulacions del centre.

L’acte estava presentat pel divulgador especialista en l’espai Miquel Sureda, també professor de l’Escola, i ha comptat amb la intervenció de l’alcalde Jordi Ballart.