Cartell Xiciclecineddhh Uh Tw E1682600036120

El documental ‘Vides Diverses’ inicia l’XIè Cicle de Cinema i Drets Humans de l’ICATER

El documental ‘Vides Diverses’ enceta aquest dijous 11 de maig l’XI Cicle de Cinema i Drets Humans. Com cada any, des de la Comissió de Defensa dels Drets Humans de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER) organitza aquesta iniciativa. Després d’aquesta primera projecció sobre la vida de les persones amb diversitat funcional s’ha programat un col·loqui posterior. Es comptarà amb el comunicador Jordi Dueso i amb l’advocat i activista pels Drets Humans, Joan Tamayo.

La pel·lícula ‘La Adopción‘, de la directora Daniela Féjerman, sobre les adopcions internacionals a l’Europa de l’est, serà la segona proposta del cicle prevista pel 18 de maig. Es tracta d’un film protagonitzat per Nora Navas i Francesc Garrido. La presentació anirà a càrrec de la Dra. Chandra Kala Clemente Martínez, antropòloga social.

El 8 de juny han programat el documental Gracias por la lluvia‘, sobre el canvi climàtic. Al fòrum posterior es comptarà amb Francesc Mauri, meteoròleg de TV3.

El cicle té, doncs, l’objectiu de reflexionar, debatre i sensibilitzar la ciutadania sobre les vulneracions de drets. Així després de cada projecció hi haurà un debat obert, moderat per membres de la Comissió de Drets Humans.

Les sessions són gratuïtes i es faran, totes, a la Sala d’actes de l’ICATER (Gabriel Querol, 21-23, Terrassa). Es compta amb el patrocini d’Alter Mútua, la mútua dels advocats i les advocades.